Välkommen till HermanHedning.net
 
 
Läs mera om Herman Till förstasidan!
Länkar
Info
Länka oss
Meny: Serien Senaste nummret Figurer Fakta Handla Chat Speglar Arkivet Spel

INFO

HermanHedning.net drivs av Pontus & Mikael. 2 glada Herman Hedning fans.

För närvarande har vi runt 10-20 unika besökare om dagen, statistik

Pontus | pontus (snabel-a) hermanhedning.net
En dag för 5 år sedan gick jag in i en ICA affär och sneglade mot serietidningar. Där fanns en helt ny tidning med 2 små roliga figurer och lagom mycket våld på framsidan. Den köpte jag utan att tveka. Jag var enbart 13 år och hade just köpt första nummret av Herman Hedning. Nu är jag faktiskt 18 fyllda och har inte missat ett nummer av tidningen. Efter att ha drivit en helvtaskig fan-site i ett par år bestämmde jag mig för att göra något mera seriöst. Jag snackade mig ihop med Mikael och vi startade HermanHedning.net!

Mikael | mikael (snabel-a) hermanhedning.net
En dag för några år sen så var jag i en affär och skulle handla mat för farsan och gick förbi serietidnings hyllan och hittade den här lilla tidningen som såg väldigt kul ut och var väl värt den tjuga som den då kosta, så jag köpte den o ch började prenumerara direkt efter det numret och har gjort det av och till sen dess.
Efter att jag prenumerat på den i några år så kände jag för att lägga ut en fan-sajt för den, jag tyckte att den officiella sidan innehöll alldeles för lite innehåll och tänkte snickra ihop en större, så kom HermanHedning.cjb.net , med en ful design men mycket innehåll.
Fanns inte så jättemycket annat innehåll att lägga upp så den blev snabbt utan uppdateringar.
Men mötte då Pontus som hade varit där och tyckt om sidan och frågade om jag hade lust att göra en störra mer seriös sida.
Och jag svara:"GÄRNA!".
Så nu är vi här med den här snygga sidan (Sa Jonas Darnell iaf i ett e-mail till oss :) ).
Det är jag som gjort det halvtaskiga spelet här för länge sen, håller på med ett nytt "Spöa lilleman" spel, typ som såna där Whack-a-mole spel, om ni vet vilka jag snackar om.
Men det räcker väl mycket väl med text nu men aja,
Hoppas ni trivs här!Logga in så får du en extra meny här! Inte medlem!? Bli det här!
 
 

© Copyrigt HermanHedning.net 2002-2009 / Herman Hedning(hermanhedning.com) 1997 Jonas Darnell (jonas@HermanHedning.com)

Valid HTML 4.01! Valid CSS!